De gast vertelt

"Wij hebben heerlijk gegeten bij Het Wapen van Friesland. Gastvrij en bijzonder vriendelijke bediening. Wij komen zeker een keer terug!"

Wouter van der Molen
"Een plek waar het warm is, het eten goed is, de prijs meer dan waard is, daar voel ik me welkom en volkomen op m'n gemak. Wat een top zaak, zonder pretenties, maar pure gastvrijheid!"

Jan Blijingen
"Waarom kom ik hier steeds weer. Het Wapen heeft zijn fijne sfeer. En als ik eens "vreemd ben gegaan" verwijt ik mijzelf dat ik het heb gedaan. Mocht ik ooit als rib-eye reincarneren dan hoop ik dat ze me hier serveren menig "geknoflooksausde" garnaal vindt hier zijn galgemaal.

Anoniem
"Lekkere koffie en heerlijk gebak."

F.J. Dunnewind, Sneek
"We hebben heerlijk gegeten, dat dat in Oosterlittens. Grandioos. Jasper onze complimenten en we komen zeker terug."

Groeten van Klaas en Djoke Posthuma
"Wij hawwe heerlik iten!"

Arnold en Dinie
"Wat hebben we hier heerlijk gegeten van al het lekkers wat jullie ons hebben voorgezet. De bediening een dikke 10 en de kok nog een dikkere 10. Super, we komen graag weer."

Frans en Alie, Menaldum
"We binne tige best fersoarge, in pronkje!"

Fam. Van der Woude
"Ik ben Mirthe en ben 10 jaar oud. Ik heb heerlijk gegeten. En mijn vader en moeder ook. Oja en mijn zus Ilse heeft super lekker gegeten."

Mirthe
"Gastvrijheid is een kunst en kunst is een gevoel. Ik voelde het hier!"

Joop Braakhekke (kookgek)
"Heerlijk geschuild voor de Friese moesson, lekkere koffie, warm welkom. Shalom voor jullie."

Henk en Jacqueline Stelwagen
"Als fotograaf zie je regelmatig mooie situaties, omdat ze je opvallen. Als fotograaf voor Grolsch Magazine kom je in geheel Nederland op geselecteerde mooie horecagelegenheden, dus ook in Het Wapen van Friesland in Easterlittens. En wat valt op; De vriendelijkheid die samengaat met een perfect persoonlijk decor van de inrichting van Het Wapen, ontwapenend. Mensen met hart en vreugde voor hun horeca plaats (beter is ontmoetingsplek) en dit zie en voel je overal terug. Jammer dat ik in mijn dorp niet zo'n heerlijk cafe heb waar ik kan genieten, maar ja unieke momenten blijf je onthouden. Terwijl ik dit schrijf wordt het licht buiten zacht en mooi, past prima met de sfeer binnen. Houden zo, bedankt!"

Bram Fotograaf, Nijmegen

Neem vrijblijvend contact op

Herbergh Het Wapen van Friesland
It Plein 2
8835 XB Easterlittens

Openingstijden

Vrijdag t/m zondag vanaf 17.00 uur
(klik hier voor meer info)

Reserveren of vragen?

Bel 0517-342996 of mail naar info@hetwapenvanfriesland.nl

Copyright 2024 Herbergh 'Het wapen van Friesland'   |   Ontwerp : WMMEDiA